Cătălin Măruţă, Gelu Colceag şi Cătălina Mustaţă, în episodul de joi din "Las Fierbinţi"

Cătălin Măruţă, Gelu Colceag şi Cătălina Mustaţă vor juca în episodul de joi al serialului "Las Fierbinţi", difuzat de la ora 20.30, la Pro TV, şi în avans pe voyo.ro, de la 10.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

341 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţă, Gelu Colceag şi Cătălina Mustaţă, în episodul de joi din "Las Fierbinţi"

Cătălin Măruţă, Gelu Colceag şi Cătălina Mustaţă, în episodul de joi din "Las Fierbinţi" (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Joi, de la 20.30, Cătălin Măruţă îşi face debutul în "Las Fierbinţi". Prezentatorul "Happy Hour" nu va îmbrăca însă haine pestriţe, ci îşi va juca propriul rol de moderator TV. Convins de primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) să se pregătească pentru o competiţie de K1, poliţistul Robi (Leonid Doni) se visează deja mai tare ca Lucian Bute. Iar când Dalida (Ecaterina Tugulea), secretara primarului, îl asigură că va câştiga competiţia şi că va sta "numai pe la televizor, ca vedetele", Robi se vede deja în platoul "Happy Hour", stând pe Happylica la taclale cu Cătălin Măruţa, acompaniat de band.

Deşi la început nu este foarte convins că poate face faţă unei astfel de lupte, Robi începe să prindă curaj. Vasile îi spune că Moş Peleus (Horaţiu Mălăele) îl poate ajuta să se pregătească, pentru că a făcut box în tinereţe, însă simpaticul moşneag refuză. Văzându-se singuri, Vasile îl asigură pe Robi că îl va sprijini el şi că va lupta "cu primăria din Fierbinţi pe spate". Cei doi încep un cantonament dur, cu antrenamente care mai de care mai solicitante, cu Vasile pe post de antrenor şi Robi, de viitor campion: Moartea din Fierbinţi!

În acelaşi timp, în sat sosesc un artist plastic, profesor la facultate, pe numele sau Antonio (Gelu Colceag), şi Suzi (Victoria Raileanu), muza şi amanta sa, viitoare studentă la Arte Plastice, o apariţie focoasă, cu forme pe măsură. Cei doi vin să se relaxeze câteva zile la casa din Fierbinţi a unui prieten, însă Suzi este profund nemulţumită pentru că ar fi preferat să fie la Roma, nu în Fierbinţi.

Antonio speră că liniştea din curte să îl inspire atunci când pictează, iar în clipa în care Celentano (Adrian Văncică) şi Firicel (Toma Cuzin) află că un tablou se poate vinde chiar şi pe milioane bune, cei doi se decid să se apuce de pictat. Celentano nu e de acord însă cu pictura peisajelor, astfel că, având-o drept model pe soţia lui Firicel, se apucă de pictat oameni. Liniştea din sat e tulburată însă de sosirea Soficăi, soţia profesorului de arte plastice, interpretată de Cătălina Mustaţă, care dezlănţuie uraganul în momentul în care îşi prinde soţul cu amanta.

Iar pentru Dorel (Mihai Rait Dragomir), Giani (Costi Diţă) şi Bobiţă (Mihai Bobonete), ziua se încheie cu probleme: aflaţi în căutarea unei insecte minune din care să facă un puternic afrodisiac, cei trei nu reuşesc decât să se aleagă cu înţepături şi băşici pe tot corpul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici