Cătălin Măruţă, îmbrăcat în coşar, în casa lui Petre Roman - FOTO

Cătălin Măruţă, îmbrăcat în coşar, va duce primăvara şi norocul în casa lui Petre Roman, imaginile inedite urmând să fie difuzate în ediţia din 1 martie a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, informează televiziunea.

353 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţă, îmbrăcat în coşar, în casa lui Petre Roman - FOTO

Cătălin Măruţă, îmbrăcat în coşar, în casa lui Petre Roman

În perioada 1 - 8 martie, la Pro TV, "Happy Hour" întâmpină primăvara cu cel mai tare MĂRUŢişor. Invitaţii lui Cătălin Măruţă vor fi şi mai dezgheţaţi, mondenităţile se vor dezmorţi, iar subiectele vor fi şi mai fierbinţi. Şi pentru că martie este luna femeilor, prezentatorul "Happy Hour" şi echipa sa vor face o demonstraţie de galanterie şi vor pleca prin showbiz-ul românesc cu MĂRUŢişorul muzical.

Vedete cunoscute şi apreciate tocmesc cu ora de distracţie trupe şi artişti de primă mână pentru a le face serenade şi dedicaţii muzicale celor mai importante persoane din viaţa lor. Astfel, în perioada 1 - 8 martie, telespectatorii Pro TV îi vor vedea în acţiune cu MĂRUŢişorul cântat de Holograf, Loredana, Vank, Corina Chiriac şi Direcţia 5 pe Radu Mazăre, Radu Vâlcan, Brigitte Sfăt, Jean de la Craiova, dar şi pe Cătălin Măruţă. Care sunt cele mai însemnate persoane din viaţa acestor vedete şi ce fel de MĂRUŢişoare au dăruit, telespectatorii Pro TV vor afla la "Happy Hour".

În ediţia din 1 martie, pe lângă MĂRUŢişoare, "Happy Hour" împarte şi noroc. Îmbrăcat în coşar, Cătălin Măruţă duce primăvara şi norocul în casa lui Petre Roman. Telespectatorii vor vedea marţi la Pro TV cum coşarul Măruţă s-a luptat cu frigul, cu ninsoarea şi mai ales cu agenţii de pază din cartierul rezidenţial unde locuieşte Petre Roman ca să îi umple politicianului casa de noroc, de primăvară, dar şi de chef. Tot atunci, cei care vor sta cu ochii pe Măruţă vor vedea că dorinţa lui Petre Roman de a-şi vedea fiul artist are temei: micul Petrus e mare dansator.

Totodată, în luna martie, show-ul de la Pro TV începe seria unor dezvăluiri inedite pentru a afla "De ce iubim bărbaţii". Femei precum Tora Vasilescu, Oana Sârbu sau Niculina Stoican vor spune poveşti impresionante din viaţa şi din iubirile lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici