Cătălin Măruţă povesteşte la "Ce se întâmplă, Doctore" cum îşi răsfaţă soţia însărcinată

Cătălin Măruţă şi Cosmin Seleşi povestesc, sâmbătă, la emisiunea "Ce se întâmplă, Doctore"?, difuzată de Pro TV de la ora 10.00, cum îşi răsfaţă soţiile în perioada în care acestea sunt însărcinate, informează un comunicat al postului de televiziune.

202 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţă povesteşte la "Ce se întâmplă, Doctore" cum îşi răsfaţă soţia însărcinată

Cătălin Măruţă povesteşte la "Ce se întâmplă, Doctore" cum îşi răsfaţă soţia însărcinată

Sarcina nu este o perioadă specială doar pentru femei, ci şi pentru viitorii tătici. Tocmai pentru că în cele nouă luni corpul femeii trece prin numeroase transformări, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore?" de la Pro TV, Cătălin Măruţă, realizatorul emisiunii "Happy Hour", Cosmin Seleşi, de la "Land of Jokes", şi Frank Colin, soţul Mariei Marinescu, dezvăluie cum îşi alintă jumătatea în această perioadă.

Cei care au un stil de viaţă foarte activ şi se simt pregătiţi pentru un antrenament intensiv, asemănător celor care se practică în armata americană, nu trebuie să rateze exerciţiile cu benzi elastice şi corzi extensibile. DJ-ul ProFm George Vintilă şi Bogdan Vlădău, participant la "Dansez pentru tine", doi veterani ai sportului, vorbesc în aceeaşi ediţie a emisiunii despre beneficiile antrenamentelor solicitante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici