Cătălin Măruţă s-a plimbat cu vaca prin Bucureşti - FOTO

Cătălin Măruţă, deghizat în moşneag, s-a plimbat cu o vacă prin centrul Bucureştiului, vineri dimineaţă, şi a încercat să îi ofere animalul lui Viorel Lis, care nu l-a recunoscut pe moderatorul emisiunii "Happy Hour", informează Pro TV.

93 afișări
Imaginea articolului Cătălin Măruţă s-a plimbat cu vaca prin Bucureşti - FOTO

Cătălin Măruţă s-a plimbat cu vaca prin Bucureşti

Cătălin Măruţă şi-a făcut apariţia deghizat în moşneag, cu o văcuţă cât se poate de reală, vineri dimineaţă, în centrul Bucureştiului.

Pentru că sâmbătă este ziua lui Viorel Lis, prezentatorul "Happy Hour" i-a făcut un cadou în stilul cunoscut: l-a aşteptat costumat şi cu vaca din dotare în faţa blocului unde acesta locuieşte. Şi cum deghizarea a fost foarte reuşită, fostul primar nu l-a recunoscut pe Cătălin Măruţă şi a încercat să evite tot acest tărăboi.

Alaiul s-a ţinut însă după el, astfel că pentru Viorel Lis nu a fost chip să scape de moşneagul insistent care voia să-i dăruiască o vacă. Imagini de la întreaga zarvă iscată în mijlocul străzii, telespectatorii Pro TV vor vedea chiar în ediţia de vineri a emisiunii "Happy Hour", când Oana şi Viorel Lis vor veni la emisiune pentru a povesti cum s-a terminat întreaga poveste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici