Cătălin Moroşanu şi Magda au câştigat trofeul "Dansez pentru tine" - VIDEO

Cătălin Moroşanu şi Magda Ciorobea au câştigat primul loc şi marele premiu de 60.000 de euro, vineri seară, la emisiunea "Dansez pentru tine", difuzată de Pro Tv.

476 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu şi Magda au câştigat trofeul "Dansez pentru tine" - VIDEO

Cătălin Moroşanu şi Magda au câştigat trofeul "Dansez pentru tine" - VIDEO

Cătălin şi Magda le-au mulţumit telespectatorilor pentru ajutor şi au ţinut-o în braţe pe micuţa Raluca pentru viitorul căreia au luptat aproape trei luni de zile.

"Nu m-am gândit vreodată că o să câştig. Vreau să mulţumesc celor care s-au uitat la televizor, care ne-au votat, care au stat până la ora asta şi au făcut sacrificiul de a sta cu sufletul alături de noi. Mă bucur că alături de Magda şi de coregrafa noastră, Cocuţa, am reuşit să oferim dragoste prin dansul nostru, implicare şi o mică părticică din entuziasmul nostru", a declarat campionul K1, Cătălin Moroşanu, imediat după terminarea competiţiei "Dansez pentru tine".

Morosanu

Lacrimile de fericire ale Magdei au fost şterse de pe chip chiar de zâmbetul Ralucăi, fetiţa ei, care, îmbrăcată precum o balerină, a zburdat prin platou parcă ştiind că viitorul ei s-a luminat odată cu câştigarea premiului de 60.000 de euro, cu care mama ei doreşte să cumpere o locuinţă şi să-i asigure o viaţă decentă. Pe lângă marele premiu, Magda a mai primit din partea unui sponsor a cărui imagine este Cătălin, un premiu de 3.000 de euro.

Dacă Magda şi Moroşanu, campionii serii, au primit peste 13.000 de voturi, Iuliana Luciu şi Grigore s-au situat pe locul al doilea cu peste 7.000 de voturi din partea telespectatorilor şi au primit rafale de aplauze şi un premiu de 20.000 de euro cu care Grigore să poată avea grijă de viitorul frăţiorului său, Ionuţ. În timpul emisiunii de vineri, Grigore a avut surpriza să afle că a mai primit un ajutor de 5.000 de euro din partea lui Cosmin Olăroiu, iar şcoala Mark Twain i-a dăruit micuţului Ionuţ un an de şcolarizare, echivalentul a 10.000 de euro.

Iuliana Luciu

"Mă bucur foarte mult că am putut să îl ajut pe Grigore. Sper că premiul câştigat să-i fie de folos pentru a-şi construi măcar o parte din casă, dacă nu pe toată şi sunt sigură că şi cu ajutorul oamenilor de acasă, care au fost impresionaţi de cazul lui, va reuşi să-şi transforme visul în realitate. Mă bucur că am putut să fiu aici şi să îi ajut pe el şi pe Ionuţ şi chiar dacă nu am avut cea mai bună prestaţie şi nu am făcut cel mai mare show, sper ca viaţa lor să fie mai uşoară, iar visul lor să se împlinească într-o zi, pentru că eu asta mi-am dorit", a mărturisit Iuliana Luciu, la sfârşitul emisiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici