Catalogul muzical al Rolling Stones, disponibil online

Melodiile din catalogul trupei britanice Rolling Stones, în format mp3, vor fi disponibile, în premieră, pentru achiziţionare online, neprotejate prin sistemul Digital Rights Manager (DRM), prin compania londoneză 7digital, în urma unei înţelegeri cu compania EMI, informează Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Catalogul muzical al Rolling Stones, disponibil online

Catalogul muzical al Rolling Stones, disponibil online

Consumatorii pot asculta, fără nici un fel de restricţii, muzica descărcată pe un număr nelimitat de playere digitale şi computere.

Cele 24 de albume sunt livrate la o viteză de 320 kb/s, iar în următoarele patru săptămâni vor fi disponibile exclusiv pe site-ul de internet http://www.7digital.com, la preţul de 5,49 de lire sterline (10,88 de dolari) bucata. După ce perioada promoţională va expira, fiecare album va costa 7,99 de lire sterline (15,83 de dolari).

Catalogul include toate albumele live şi de studio ale trupei Rolling Stones, de la "Sticky Fingers" (1971) până la "A Bigger Bang" (2005), dar şi mai multe compilaţii, precum "Jump Back" şi "Made In The Shade".

Toate melodiile descărcate de pe 7digital pot fi ascultate pe orice platformă mp3, precum iPod, Zen, telefoane mobile şi PDA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici