Cate Blanchett a născut un băieţel

Actriţa australiană Cate Blanchett, câştigătoare a unui premiu Oscar, a născut, duminică, cel de-al treilea copil al său, un băieţel care a primit numele de Ignatius Martin, informează thesun.co.uk.

46 afișări
Imaginea articolului Cate Blanchett a născut un băieţel

Cate Blanchett a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto)

Starul filmului "Elizabeth" şi micul Ignatius se simt foarte bine.

Potrivit sursei citate, Cate Blanchett, în vârstă de 38 de ani, şi soţul ei, dramaturgul Andrew Upton, mai au împreună doi copii, ambii băieţi.

Cate Blanchett este deţinătoarea unui premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, obţinut în 2005 pentru interpretarea lui Katharine Hepburn în pelicula "Aviatorul", de Martin Scorsese. De asemenea, anul acesta, Blanchett a fost nominalizată la premiul Oscar pentru rolul din "Elizabeth: Epoca de Aur".

Actriţa australiană urmează să apară pe marile ecrane în partea a patra a francizei "Indiana Jones", alături de Harrison Ford, care va avea avanpremiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes, pe 18 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici