Cate Blanchett, Bradley Cooper şi Sally Hawkins ar putea juca în următorul film al lui Woody Allen

Actriţa australiană Cate Blanchett, actriţa britanică Sally Hawkins şi actorul american Bradley Cooper au şanse mari să joace în următorul film regizat de Woody Allen.

120 afișări
Imaginea articolului Cate Blanchett, Bradley Cooper şi Sally Hawkins ar putea juca în următorul film al lui Woody Allen

Cate Blanchett (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sally Hawkins, care a jucat un rol de mică amploare în 2007 în pelicula "Visul Cassandrei/ Cassandra's Dream", regizată de Woody Allen, şi s-a remarcat pe plan internaţional cu rolul din filmul "Despre fericire şi alte nimicuri/ Happy-Go-Lucky" de Mike Leigh, ar putea juca în acest proiect rolul unei femei nevrotice, a anunţat, marţi, revista Variety.

Bradley Cooper, care a devenit celebru graţie rolului din cele două filme din franciza "Marea mahmureală", ar putea face parte şi el din distribuţia filmului. Actorul american şi Cate Blanchett, cunoscută pentru rolul din trilogia "Stăpânul inelelor", nu au turnat încă niciodată cu Woody Allen.

Filmările pentru acest proiect cinematografic, o comedie romantică, vor avea loc în vara acestui an la San Francisco şi la New York, afirmă revista Variety.

Woody Allen a prezentat la începutul lunii aprilie, la Roma, cel mai recent film al său, "To Rome with Love", în care cineastul american joacă alături de Alec Baldwin, Penelope Cruz şi Roberto Benigni.

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale.

Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit dintotdeauna.

De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

Cineastul american a fost recompensat în luna februarie cu premiul Oscar la categoria cel mai bun scenariu original pentru filmul "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici