Căţel de sprijin emoţional la un cabinet stomatologic. Ollie te ajută să scapi de frica de dentist

Un cabinet stomatologic din centrul oraşului Minneapolis oferă un serviciu unic pentru pacienţii săi: un căţel de sprijin emoţional numit Ollie.

591 afișări
Imaginea articolului Căţel de sprijin emoţional la un cabinet stomatologic. Ollie te ajută să scapi de frica de dentist

Căţel de sprijin emoţional la un cabinet stomatologic. Ollie te ajută să scapi de frica de dentist

Ollie, un goldendoodle de 4 ani, este prezent la cabinet pentru a ajuta la calmarea pacienţilor nervoşi în timpul procedurilor dentare.

Ideea a venit de la April Kline, angajată la cabinet, care a observat cât de relaxant era Ollie pentru soţul ei.

"Ollie a sărit peste el şi a adormit în timp ce el stătea pe scaunul stomatologic", a declarat Kline pentru The Washington Post. "Nu a fost deranjat deloc de zgomote".

Kline a decis să-l aducă pe Ollie la cabinet pentru a-i ajuta şi pe alţi pacienţi care se tem:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J&D Dental (@jandddental)

Cercetările arată că interacţiunile cu câinii pot reduce nivelul de stres şi pot îmbunătăţi starea de spirit. Aproximativ 36% dintre americani suferă de dentofobie, 12% dintre acestea având o teamă extremă: https://www.instagram.com/p/C0SD4WgpAw1/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

"Petrecerea a doar cinci până la 20 de minute cu un câine poate scădea nivelul hormonului de stres la oameni", a declarat Nancy Gee, profesor de psihologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici