Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas se mută la New York

Cuplul Catherine Zeta-Jones - Michael Douglas, care a locuit în ultimii cinci ani în arhipelagul Bermuda, ar putea să îşi schimbe reşedinţa, stabilindu-se la New York, informează site-ul dailymail.co.uk.

108 afișări
Imaginea articolului Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas se mută la New York

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas se mută la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În prezent, cei doi locuiesc la New York, în Manhattan, deoarece Catherine Zeta-Jones apare timp de trei luni în producţia "A Little Night Music", pusă în scenă pe Broadway.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, Catherine Zeta-Jones ar dori să se stabilească permanent în New York, în timp ce Douglas preferă să se întoarcă în Bermuda, unde se bucură de terenuri mari de golf - un sport de care este pasionat.

"Lui Michael nu îi place să fie în centrul atenţiei, tot timpul, la New York, ceea ce l-a făcut destul de irascibil. Ea are, totuşi, un film de promovat în curând, aşa că este fericită să fie undeva unde poate fi văzută", a declarat aceeaşi sursă.

Cei doi actori şi-au înscris deja cei doi copii, Dylan, în vârstă de nouă ani, şi Carys, de şase ani, la şcoli din New York.

"Ei intenţionează să rămână cel puţin doi ani în New York şi sunt foarte fericiţi aici", a declarat un purtător de cuvânt al lui Michael Douglas.

Michael Douglas a fost laureat cu Oscar în 1987, pentru rolul din filmul "Wall Street". El a jucat în filme cu teme variate, precum "Atracţie fatală", "Trafic" şi "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus".

Galeza Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990).

Primul rol important a fost "Elena", alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas, în "Masca lui Zorro" (1998). A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici