Ce artişti vor cânta la American Music Awards 2011

Christina Aguilera, Mary J. Blige, Kelly Clarkson, Maroon 5 şi Justin Bieber se numără printre vedetele care vor susţine recitaluri la gala American Music Awards (AMA) 2011, ce va avea loc pe 20 noiembrie, la Los Angeles.

329 afișări
Imaginea articolului Ce artişti vor cânta la American Music Awards 2011

Christina Aguilera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numele artiştilor care vor cânta la AMA 2011 au fost dezvăluite luni de Larry Klein, producătorul galei. Ei se alătură astfel altor doi artişti renumiţi, Katy Perry şi Pitbull, ale căror nume au fost anunţate anterior de organizatorii evenimentului, informează accesshollywood.com.

Fanii pot să voteze pe internet viitorii câştigători ai galei AMA 2011.

Gala, care nu va avea de această dată un prezentator special, va fi difuzată de postul de televiziune ABC.

Cea de-a 39-a ediţie a galei American Music Awards va avea loc pe 20 noiembrie, la Nokia Theatre din Los Angeles.

American Music Awards sunt unele dintre cele mai importante premii din industria muzicală americană, alături de Grammy şi Billboard Music.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici