Ce artişti vor cânta la MTV Europe Music Awards 2011 - VIDEO

Coldplay, Jessie J şi LMFAO se numără printre trupele şi artiştii care vor concerta la MTV Europe Music Awards, pe 6 noiembrie, la Belfast, potrivit unui comunicat MTV România.

458 afișări
Imaginea articolului Ce artişti vor cânta la MTV Europe Music Awards 2011 - VIDEO

Jessie J (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

MTV a anunţat noi artişti care vor cânta, la Belfast, la premiile MTV Europe Music 2011. Aceştia sunt:

Ei se alătura astfel trupei Red Hot Chili Peppers, care şi-a anunţat deja participarea la MTV Europe Music Awards 2011, şi cântăreţei şi actriţei Selena Gomez, care va prezenta în acest an show-ul ce va putea fi văzut în România duminică, 6 noiembrie, pe MTV.

"Nu prea îmi vine să cred că sunt nominalizată la trei premii. Este ca un vis, îmi vine să mă ciupesc ca să mă conving că e real. Şi fiind nominalizată pentru Best UK/Ireland împreună cu artişti ca Adele, Coldplay, Kasabian şi Florence mă face să mă simt foarte onorată", spune Jessie J.

"Două lucruri fac fericit un bărbat ca mine - prima dată când înmoi ceva în sos fondue fierbinte şi faptul că sunt nominalizat şi cânt la MTV EMA în Belfast", spune şi Redfoo de la LMFAO.

Trupa Coldplay, care îi are în componenţă pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion şi Chris Martin, a vândut mai mult de 50 de milioane de discuri în toată lumea şi a câştigat numeroase premii, inclusiv 7 Grammy şi 6 Brit Awards. Albumul "Viva La Vida", lansat în 2008, a ocupat primul loc în 36 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie.

De când a câştigat mult doritul BBC Sound Polls în 2010 şi Brits Critics' Choice în 2011, Jessie J a vândut mai mult de 2 milioane de albume şi 6 milioane de single-uri în toată lumea. Pe 7 noiembrie, Jessie J îşi va lansa un nou single - "Who You Are".

În acest an, întreaga lume a ascultat "Party Rock Anthem" a trupei LMFAO. Până în prezent, piesa a fost de neoprit timp de mai multe săptămâni în topurile engleze în lunile aprilie şi mai. Piesa "Party Rock Anthem" (featuring Lauren Bennett şi GoonRock) este doar începutul lui Redfoo şi al lui Sky Blu pentru întregul album "Sorry For Party Rocking" (Party Rock/will.i.am/Cherry Tree/Interscope).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici