Ce cadou i-a oferit Portia de Rossi soţiei sale: s-a deghizat în Marilyn Monroe - VIDEO

Realizatoarea TV Ellen DeGeneres a avut parte de o surpriză inedită în ziua în care a împlinit 53 de ani, din partea soţiei sale, actriţa Portia de Rossi, informează dailymail.co.uk.

893 afișări
Imaginea articolului Ce cadou i-a oferit Portia de Rossi soţiei sale: s-a deghizat în Marilyn Monroe - VIDEO

Ce cadou i-a oferit Portia de Rossi soţiei sale: s-a deghizat în Marilyn Monroe

Vedeta a primit o urare mai specială din partea Portiei de Rossi, care s-a îmbrăcat precum Marilyn Monroe. Actriţa în vârstă de 37 de ani a purtat o perucă blondă şi o rochie albă similară cu cea a legendei Hollywood-ului, pentru a-i cânta soţiei sale "Happy Birthday".

Această urare a fost doar una din multele surprize primite de Ellen DeGeneres de ziua ei. Actorii Julia Roberts şi Collin Farell au apărut pe neaşteptate şi i-au făcut cadouri realizatoarei TV, iar Pink, una dintre bunele prietene ale vedetei, a cântat o melodie special pentru ea.

Ellen a primit deasemenea vizite de la starul din "Karate Kid", Jayden Smith şi de la coregraful John Jacobson.

Artistă de musicaluri, actriţă şi autoare de cărţi, Ellen DeGeneres a provocat un şoc în rândurile opiniei publice în 1997, când a anunţat că este lesbiană, în timpul unei emisiuni a celebrei Oprah Winfrey. În prezent, Ellen DeGeneres prezintă un popular talk show de televiziune care îi poartă numele.

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi s-au căsătorit în 2008, într-o perioadă în care căsătoriile între persoanele de acelaşi sex erau legale în statul american California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici