Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit

  • Trei sferturi dintre bărbaţi (72%) şi peste jumătate dintre femei (54%) regretă că s-au căsătorit.
  • Jessica Leoni: Aşteptările oamenilor şi realitatea căsătoriei sunt de obicei nealiniate.
  • „Remuşcarea conjugală poate fi cu adevărat riscantă atunci când loveşte, mai ales dacă te gândeşti la relaţiile anterioare.
15590 afișări
Imaginea articolului Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit

Sursa foto: Pexels

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au luat decizia corectă. Asta mai ales dacă eşti bărbat, potrivit IllicitEncounters.com, care a pus aceeaşi întrebare pentru 1.800 de utilizatori ai site-ului de întâlniri extraconjugale. Trei sferturi dintre bărbaţi (72%) şi peste jumătate dintre femei (54%) regretă că s-au căsătorit.

Primul motiv ar fi că oamenii care regretă că s-au căsătorit cu partenerul lor nu sunt de fapt împotriva ideii de a se căsători, ei doar spun că au ales persoana greşită şi 38% spun că ar fi trebuit să rămână împreună cu un fost.

Al doilea motiv este rutina plictisitoare a vieţii de căsătorie pe care îi fac pe oamenii să nu se gândească la căsătorie, iar 1 din 5 persoane declară că nu mai sunt atraşi fizic de partenerul lor şi dori să nu fi continuat să se căsătorească. Expertul în relaţii Jessica Leoni a spus: „Pe măsură ce relaţiile evoluează, viziunea iniţială romantizată poate intra în conflict cu aspectele practice ale vieţii de zi cu zi, declanşând un sentiment de dezamăgire. Adevărul este că aşteptările oamenilor şi realitatea căsătoriei sunt de obicei nealiniate – s-ar putea să ai impresia că a spune „Da” va duce la o viaţă de curcubee şi fluturi, dar căsătoriile sunt o muncă grea.

„Remuşcarea conjugală poate fi cu adevărat riscantă atunci când loveşte, mai ales dacă te gândeşti la relaţiile anterioare. Oamenii pot începe să se întrebe dacă iarba este mai verde de cealaltă parte şi, în cele din urmă, aceasta ar putea fi impulsul care îi face să joace departe.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici