Ce glumă! Pippa Middleton, din nou în rochia care a făcut-o celebră? - FOTO

Rochia pe care Pippa Middleton a purtat-o la nunta surorii sale cu prinţul William al Marii Britanii a avut un efect atât de mare asupra publicului, încât chiar şi un bărbat a acceptat să îmbrace o copie a acesteia.

7381 afișări
Imaginea articolului Ce glumă! Pippa Middleton, din nou în rochia care a făcut-o celebră? - FOTO

Ce glumă! Pippa Middleton, din nou în rochia care a făcut-o celebră? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic David Walliams a recreat, pentru o şedinţă foto, momentul în care Pippa a ţinut trena surorii sale pe drumul către altar. Deşi are o înălţime de aproximativ 1,80 cm, mâini puternice şi păr pe braţe, actorul a îmbrăcat o copie a rochiei purtată de Pippa şi a încercat să fie cât mai "feminin", scrie dailymail.co.uk.

David Walliams nu a participat la nunta regală, însă a recunoscut că acest eveniment a creat o vedetă.

"Pippa Middleton. A arătat grozav în acea rochie şi a doua zi era deja o vedetă internaţională, fără să spună niciun cuvânt", a declarat comicul englez.

Actorul a declarat că a urmărit nunta regală la televizor şi că a plâns gândindu-se cât de trist a fost faptul că mama prinţului William nu a fost la eveniment.

David Walliams, în vârstă de 39 de ani, este un comic, scriitor şi actor britanic cunoscut pentru rolul său din serialul "Little Britain". Actorul este căsătorit cu modelul Lara Stone.

Pippa, pe numele real Philippa Middleton, a devenit preferata presei după nunta surorii sale cu prinţul William. Tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie . Ea se ocupă cu organizarea de evenimente şi petreceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici