Ce jucării îşi caută locul sub bradul de Crăciun: animale interactive şi elicoptere radiocomandate

Păpuşile ieşite astăzi din fabrică ştiu până la o sută de fraze, cresc sub ochii tăi şi plâng cu lacrimi. Iar maşinuţele de jucărie prind viteze de până la 35 de kilometri la oră, de nu ştii dacă sunt pentru copii sau tătici.

325 afișări
Imaginea articolului Ce jucării îşi caută locul sub bradul de Crăciun: animale interactive şi elicoptere radiocomandate

Ce jucării îşi caută locul sub bradul de Crăciun: animale interactive şi elicoptere radiocomandate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Animăluţele interactive care imită sunetele şi mişcările celor reale, dinozaurul Pleo -un robot complet autonom pentru copii, păpuşa care creşte sub ochii tăi sau elicopterele cu radiocomandă sunt printre cele mai spectaculoase jucării aflate pe piaţă în România. Preţul lor pleacă de la 55 de lei şi poate ajunge la 1200 de lei, fiind unul dintre cele mai importante criterii după care Moşul hotărăşte dacă să le facă sau nu loc sub bradul de Crăciun.

Deocamdată, preferatele părinţilor sunt, aşa cum arată vânzările înregistrate în reţeaua magazinelor Diverta, jucăriile de pluş pentru copii de toate vârstele de la Webkinz (care costă minimum 30 de lei), figurinele Mighty Beanz, care sar şi fac diferite giumbuşlucuri (15 lei), şi păpuşa Maria, vândută la preţul de 219,9 lei.

Citeşte mai multe despre cadourile de sub bradul de Crăciun pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici