Ce le răspunde CRISTIAN GOG celor care îl acuză de "trucuri ieftine"

Câştigătorul ROMÂNII AU TALENT, mentalistul Cristian Gog, a venit la HAPPY HOUR să povestească experienţa de după câştigarea concursului şi a celor 120.000 de euro. „Pe mine nu mă interesează ce scrie în presă despre mine, soţia este puţin mai afectată, dar îi spun să nu pună la suflet. Cred că o persoană despre care nu se scrie şi care nu e contestată nu e importantă”, a declarat Cristian Gog, la începutul emisiunii.

2470 afișări
Imaginea articolului Ce le răspunde CRISTIAN GOG celor care îl acuză de "trucuri ieftine"

Ce le răspunde CRISTIAN GOG celor care îl acuză de "trucuri ieftine"

El a declarat că nu vrea să le răspundă contestatarilor, celor care spun că foloseşte "trucuri ieftine". "Sunt primul mentalist care a câştigat un show de tip Got Talent şi am făcut asta prin voturile oamenilor", a declarat câştigătorul "Românii au talent".

"Persoanele care îmi spun că sunt şarlatan şi că i-am păcălit vor înţelege, peste câţiva ani, că totul a fost doar pentru divertisment", a mai spus Cristian Gog, citat de gandul.info.

Cristian Gog a venit la "Happy Hour" cu o cutie cu mai multe linguri, iar Cătălin Măruţă a ţinut să precizeze că acestea nu sunt "cu balamale", aşa cum declarase magicianul Iosefini.

Înainte de a începe numărul de magie din studioul "Happy Hour", Cristian Gog şi-a dat jos toate inelele, inclusiv verigheta, pentru că în trecut a fost acuzat că acestea ar face parte din "recuzita" sa.

Pentru primul truc, Cristian Gog i-a dat lui Cătălin Măruţă să ţină un cui în mână şi, după ce prezentatorul a încleştat pumnul, mentalistul a început să îndoaie metalul. "Simt că mă înţeapă, tot mai tare", a declarat la un moment dat Cătălin Măruţă.

Când a deschis pumnul, Măruţă a observat cum cuiul se îndoise în mâna sa. "Reacţia ta a spus totul", a precizat Gog, văzând că prezentatorul este uimit.

Apoi, Cristian Gog a chemat o spectatoare din platou şi a pus-o să aleagă două linguri dintre cele aflate pe masă. "S-a spus că lingurile acestea au balamale şi că nu sunt solide. Vreau să demonstrez că nu sunt nici de galiu (n.r. metal care se topeşte la 29 de grade Celsius), cum m-au acuzat unii", a spus Gog, care a adus un aprinzător cu o flacără de 1.300 de grade.

Citeşte mai multe despre Cristian Gog pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici