Ce pretenţii au vedetele de la B'estfest?

Alanis Morissette, care va concerta în festivalul B'estfest, ce are loc la Bucureşti, pe 4, 5, 6, respectiv 11 iulie, a solicitat pentru backstage-ul său un buchet de flori proaspete, struguri fără sâmburi şi morcovi.

22 afișări
Imaginea articolului Ce pretenţii au vedetele de la B'estfest?

Ce pretenţii au vedetele de la B'estfest?

Cu doar câteva zile înainte de B'estfest, echipa de producţie a festivalului este atentă la fiecare detaliu, pentru a-i face pe artişti să se simtă "ca acasă".

Astfel, echipa lui Alanis Morissette a insistat ca tacâmurile şi farfuriile să nu fie din plastic sau hârtie şi a solicitat pentru backstage-ul artistei un buchet de flori proaspete, struguri fără sâmburi şi morcovi.

Nelly Furtado a cerut tacâmuri de argint şi farfurii de porţelan, iar Roisin Murphy îşi doreşte în cameră 12 trandafiri roşii, cu coadă lungă.

Manu Chao este curios să încerce bucătăria tradiţională şi ţuica românească de pere şi nu este deloc pretenţios în ceea ce priveşte transportul şi cazarea: artistul va ajunge în România cu autocarul.

Membrii Kaiser Chiefs sunt foarte pretenţioşi cu sandvişurile, insistând ca niciun ingredient din cele cerute să nu lipsească.

Produs de Emag!c Entertainment, B'estfest 2008 va avea loc în cadrul complexului Romexpo, în zilele de 4, 5, 6, fiind urmat pe 11 iulie de B'estfest Aftershock, cu Judas Priest cap de afiş.

Printre artiştii care vor participa la B'estfest se numără Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Nouvelle Vague, Manu Chao, Nelly Furtado, Sunrise Avenue.

Programul complet al festivalului, precum şi alte informaţii utile pot fi găsite pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru festival pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, iar online, de pe www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici