Ce recomandă Gwyneth Paltrow cuplurilor pentru Valentine's Day - FOTO

Actriţa Gwyneth Paltrow, căsătorită cu solistul Coldplay, Chris Martin, recomandă cuplurilor să folosească uleiuri de corp, o pană şi un ghid sexual pentru a avea o Zi a Îndrăgostiţilor perfectă

274 afișări
Imaginea articolului Ce recomandă Gwyneth Paltrow cuplurilor pentru Valentine's Day - FOTO

Ce recomandă Gwyneth Paltrow cuplurilor pentru Valentine's Day - FOTO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 39 de ani spune că Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie, ar trebui să înceapă cu un mic dejun şi cu un schimb de declaraţii de dragoste, potrivit thesun.co.uk.

Cei doi iubiţi ar putea, de asemenea, să-şi facă playlist-uri cu melodii de dragoste pe care să le asculte fiecare pe iPod-ul său sau să încălzează "atmosfera" citind cărţi de dragoste.

Pe site-ul său, Gwyneth Paltrow a mai prezentat sfaturi din volumul "101 Nights of Grrreat Sex", de Laura Corn, actriţa spunând că aceasta nu este "doar o altă carte despre sex", ci propune reţete secrete şi instrucţiuni speciale.

"Anticiparea şi misterul fac ca şi cele mai mici gesturi să pară palpitante", a mai spus Paltrow. "La ora 15.00, ar trebui să trimiteţi un buchet cu flori, care ar trebui să fie urmat de o cină simplă în care să mâncaţi pui cu avocado", mai spune actriţa.

Ea mai recomandă ca, după ora 22.00, persoanele cu vârsta de peste 18 ani să folosească ustensilele dintr-un pachet Kama Sutra, disponibil la preţul de 16 lire sterline (19 euro, n.r.). "Acest pachet include uleiul dragostei, un balsam de stimulare a plăcerii, pudră din miere, dar şi o pană mică" pentru aplicarea ingredientelor.

Actriţa Gwyneth Paltrow este căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Cei doi au împreună doi copii - Apple şi Moses.

Gwyneth Paltrow, care are în palmaresul recent filme precum "Omul de oţel/ Iron Man", s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici