Ce se poate afla într-o capsulă a timpului din anul 1990

  • O femeie a găsit un borcan de sticlă îngropat în curtea sa.
  • Borcanul era îngropat din anul 1990.
  • Acesta conţinea o carte de vizită, un pliant de yoga, pliculeţe de ceai, chitanţă bancară, ştamilă, un prezervativ, un bilet la loto, o pagină dintr-un ziar şi o figurină de Ţestoasă Ninja
830 afișări
Imaginea articolului Ce se poate afla într-o capsulă a timpului din anul 1990

Sursa Foto -Facebook,Old Shops Australia

O mamă australiană a descoperit în curtea ei o capsulă a timpului de acum 32 de ani, cu o gamă largă de articole, inclusiv un bilet de loto, decupaje dintr-un ziar din decembrie 1990,  o figurină de Teenage Mutant Ninja Turtle chiar un prezervativ.

Femeia din Sydney a găsit un borcan de sticlă în curtea ei, care conţinea o serie de articole aleatorii, inclusiv un prezervativ cu marca Virgin, un bilet de loto, şi o pagină dintr-un ziar tipărit în decembrie 1990, transmite Daily Mail. 

„Capsula timpului descoperită într-o curte din Rozelle Sydney  are doar 32 de ani, dar ce colecţie!” ea a scris într-o postare către grupul de Facebook Old Shops Australia .

De asemenea, în capsulă era o carte de vizită pentru un restaurant italian din Rozelle, Sydney, numit La Bettola, o înregistrare a tranzacţiilor Westpac, o pliculeţe de ceai Twinings, un fluturaş pentru yoga, o bandă, o ştampilă, chibrituri şi monede.

„Este uimitor cât de mult s-a schimbat lumea chiar şi în doar 32 de ani”, a spus o femeie.

"Se pare că avea o întâlnire bună planificată. 110 dolari pentru o cină italiană, ceai  şi poate ceva acţiune după aceea. Se pare că se pregătea pentru orice. Pare că a fost o întâlnire anticlimatică, totuşi...", a glumit un comentator. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici