Ce va face PETRU BUIUCA, primul MASTERCHEF din România, cu premiul de 50.000 de euro

Petru Buiuca este marele câştigător al finalei "MasterChef", care a fost difuzată miercuri seară la Pro TV, el câştigând şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro, după ce a încântat juriul cu talentul său gastronomic.

1115 afișări
Imaginea articolului Ce va face PETRU BUIUCA, primul MASTERCHEF din România, cu premiul de 50.000 de euro

Ce va face PETRU BUIUCA, primul MASTERCHEF din România, cu premiul de 50.000 de euro

Petru a fost invitat, joi dimineaţă, la emisiunea "Alarma Pro FM", unde realizatorii i-au pregătit multe surprize, printre care telefoane din partea ascultătorilor care au intrat în direct la radio pentru a-l felicita.

Prima întrebare care s-a aflat pe buzele tuturor a fost ce va face Petru cu cei 50.000 de euro, acesta declarând că, cu o parte din bani îşi va ajuta familia, mai precis pe mama lui, să îşi achite un credit. Cât despre ce va face în continuare, dacă se va angaja într-un restaurant sau îşi va dechide propria afacere, câştigătorul MasterChef a spus că la cei 23 de ani lucrează deja, este manager la o firmă şi consideră ca mai are multă experienţă de acumulat pentru a conduce un local, deşi prima opţiune aceasta ar fi. Evident, nu exclude nici propunerile interesante, dacă le va primi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici