Cea de-a VI-a ediţie a festivalului Stufstock are loc între 14 şi 16 august

Cea de-a VI-a ediţie a festivalului Stufstock va avea loc, anul acesta, în intervalul 14-16 august, urmând să se desfăşoare, la fel ca şi în anii precedenţi, în Vama Veche, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

20 afișări
Imaginea articolului Cea de-a VI-a ediţie a festivalului Stufstock are loc între 14 şi 16 august

Cea de-a VI-a ediţie a festivalului Stufstock are loc între 14 şi 16 august

Ca şi la ultimele două ediţii, festivalul se va desfăşura în complexul Marina Park din Vama Veche.

Primii artişti din lista celor care vor participa anul acesta la eveniment vor fi anunţaţi săptămâna viitoare. De asemenea, lista completă a headlinerilor, precum şi preţul biletelor urmează a fi anunţate ulterior de către organizatori.

În 2007, la festival au participat peste 40 de trupe şi artişti independenţi din România, Europa şi Statele Unite, printre care The Dandy Warhols, Toy Dolls şi Cradle of Filth.

Festivalul Stufstock este un eveniment iniţiat de mişcarea "Salvaţi Vama Veche", constituită după prima ediţie a festivalului în Asociaţia Pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici