Cea mai pasionantă cursă de maşini pentru amatori. Unde vin vitezomanii să simtă adrenalină

  • Zeci de maşini retro, Porsche, BMW, Alfa, Dacia, au participat la Romanian Retro Racing, pe circuitul de la Adâncata
  • Piloţii, fie amatori, fie profesionişti, au concurat la două categorii, viteză şi regularitate. Dacă maşina ta retro stă în garaj, ai şansa să demonstrezi ce poate pe pistă în etapele din august, septembrie sau octombrie
1149 afișări

Eşti vitezoman sau pur şi simplu pasionat de maşini? La doar 60 de kilometri de Capitală, localitatea Adâncata este raiul piloţilor amatori şi profesionişti. Competiţia Romanian Retro Racing a unit pe aceeaşi pistă zeci de piloţi de maşini retro: Porsche, BMW, Alfa, Dacia.

Am găsit aici atmosferă de festival, oameni relaxaţi cu poftă de poveşti şi adrenalină. În aer se simte mirosul de cauciucuri arse şi flutură eşarfe colorate din decapotabile. Zgomotul motoarelor, care abia aşteaptă să arate ce pot, îţi acoperă gândurile.
 
Cine zice că maşinile retro sunt doar bibelou?

Cătălin este iniţiatorul competiţiei. Avocat de profesie şi business man, acesta se aventurează pe pistă cu DeTomaso Pantera, unică în ţară. Dacă ai prejudecăţi cum că femeile nu ar şofa bine, află că Alina, jurnalistă de meserie, i-a luat locul soţului său în cursă.

Sincron Video CĂTĂLIN GHIGEA, iniţiator Romanian Retro Racing :”Când am cumpărat-o era o epavă. A costat 16.000 de euro. Apoi am restaurat-o timp de 2 ani cu foarte mulţi bani, face în jur de 550 de cai.  Ajunge la 250 de km/h”.

ALINA ALIMAN , participant: ” Am participat la curse în postura de copilot, vreo 2 ani la rând, cu soţul meu. De la începutul anului am zis ,,Gata, vreau să fiu pilot!” Era frustrant să stai în dreapta şi să dai indicaţii. Îţi dă un sentiment superb de libertate. Când sunt în maşină mă simt liberă de orice”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici