Cea mai scumpă cafea din lume se vinde şi în România

Produsă din excrementele ma­mi­ferului Zibeta Asiatică, un fel de pisică locală, cafeaua Kopi Luwak a fost declarată cea mai bună şi cea mai scumpă din lume, arată "Gândul".

1297 afișări
Imaginea articolului Cea mai scumpă cafea din lume se vinde şi în România

Cea mai scumpă cafea din lume se vinde şi în România (Imagine: Gândul/Reuters)

Se vinde în cele mai exclusiviste cafenele şi restaurante de pe glob, iar de săptă­mâna aceasta intră şi pe piaţa din România, importată în exclusivitate de la fabrica de stat din Indonezia, cu tot cu certificatul de calitate. Se vinde la cutie de 80 de grame cu 250 RON sau la ceaşcă, 190 RON.

"Deocamdată este disponibilă doar după ora 18:00, în programul de relaxare, after-work. Este un produs rar, exclusivist, iar atât timp cât băuturile cele mai vândute la noi sunt cele de lux, cred că se va vinde şi această cafea. Clienţii sunt, în general, oameni de afaceri sau persoane care au un venit peste medie", a declarat pentru "Gândul" Ioana Croitoru, partener la Club Kazeboo Bucureşti, singurul loc unde se vinde licoarea indoneziană.

Citeşte mai multe despre cea mai scumpă cafea din lume pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici