Ceasuri de colecţie, între care unul realizat pentru Arnold Schwarzenegger au fost scoase la licitaţie. Ce preţuri de pornire au

  • Ceasul Royal Oak Offshore realizat în ediţie limitată Arnold Schwarzenegger este scos la licitaţie în 22 decembrie, alături de alte ceasuri de colecţie.
  • Ceasul fostului guvernator are un preţ de pornire de 19.000 de euro.
  • „Minunea” colecţiei este o clepsidră care foloseşte diamante.
497 afișări
Imaginea articolului Ceasuri de colecţie, între care unul realizat pentru Arnold Schwarzenegger au fost scoase la licitaţie. Ce preţuri de pornire au

Ceasuri de colecţie, între care unul realizat pentru Arnold Schwarzenegger au fost scoase la licitaţie. Ce preţuri de pornire au

Este cunoscut faptul că fostul guvernator al Californiei s-a identificat cu brandul Audermas Piguet, care producea în epocă modele oversized, alegând să poarte modele care unesc trăsăturile sport cu cele ale eleganţei. Exemplarul legendar din aur, din licitaţia din 22 decembrie, are un preţ de pornire de 19.000 de euro, o valoare conservatoare raportat la preţul de listă de 38.000 de euro, anunţă Artmark.

„Nu aduce anul câtă valoare aduce ceasul ediţie limitată Arnold Schwarzenegger ultimei licitaţii din 2020 - Licitaţia de Crăciun a unei colecţii de ceasuri!”, potrivit sursei citate.

La licitaţie este scoasă o colecţie de 151 de ceasuri rare, ediţii limitate, vintage sau contemporane, în săptămâna Crăciunului, marţi, pe 22 decembrie.

„Piesele de colecţie sunt semnate de cele mai renumite branduri la nivel mondial, râvnite de colecţionarii din întreaga lume – Rolex, Patek Philippe, Audermas Piguet, Ulysse Nardin sau Zenith”, scriu cei de la Artmark într-un comunciat de presă.

Un alt exemplar remarcabil al colecţiei de ceasuri licitate este dublul tourbillon produs de Roger Dubuis, un exemplar cum nu s-a mai întâlnit în piaţa orologeriei din România, Roger Dubuis Excalibur Double Tourbillon Retrograde – în premieră pentru colecţionarii şi iubitorii de ceasuri complicate din ţara noastră.

Ceasul are un preţ de pornire de 34.000 de euro în licitaţie, este o maşină de sincronizare extrem de complexă realizată de cei mai buni artizani ce lucrează astăzi în domeniul ceasornicăriei.

„Adevărata minune” a licitaţiei colecţiei de ceasuri este clepsidra De Beers cu diamante – Starbust Diamonds, realizată în anul 2000 de compania De Beers, una dintre cele mai mari companii de extracţie de diamante din lume, fondată de Cecil Rhodes în 1888. Clepsidra foloseşte pentru a măsura curgerea timpului 2.000 de diamante, de formă octaedrică, cântărind 36 de carate.

Toate exemplarele exclusiviste din cadrul Licitaţiei de Crăciun a unei colecţii de ceasuri sunt însoţite de certificate care atestă autenticitatea acestora şi de garanţii de bună funcţionare de un an.

Întreaga colecţie poate fi admirată, începând de luni, 14 decembrie, la Palatul Cesianu-Racoviţă, gratuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici