Cecilia Sarkozy neagă existenţa SMS-ului buclucaş

Cecilia Ciganer-Albeniz, fosta soţie a preşedintelui Franţei, a negat vineri, în faţa poliţiei, existenţa vreunui mesaj telefonic, pe care, potrivit unui site Internet, l-ar fi primit de la Nicolas Sarkozy înainte de căsătoria acestuia cu Carla Bruni, anunţă surse judiciare citate de AFP.

23 afișări
Imaginea articolului Cecilia Sarkozy neagă existenţa SMS-ului buclucaş

Cecilia Sarkozy neagă existenţa SMS-ului buclucaş (Imagine: Mediafax Foto)

Fosta prima doamnă a Franţei a fost audiată ca martor de către poliţia din Paris, după ce Nicolas Sarkozy a depus o plângere pentru "fals şi uz de fals" împotriva site-ului nouvelobs.com, pagina online a săptămânalului Le Nouvel Observateur.

Site-ul susţine că Sarkozy i-ar fi trimis fostei soţii, cu opt zile înainte de căsătoria cu Carla Bruni, un mesaj telefonic în care îi spunea: "Dacă revii, anulez tot".

Fosta soţie a preşedintelui a declarat vineri, în faţa poliţiei, că nu a primit un asemenea SMS.

Audierea Ceciliei a avut loc după cea a lui Airy Routier, redactorul-şef al publicaţiei şi autorul articolului incriminat. Routier a declarat că ştirea a fost difuzată pe baza unor "declaraţii verbale de încredere", recunoscând că nu a văzut mesajul despre care a scris.

Soţii Nicolas şi Cecilia Sarkozy au divorţat în toamna anului 2007. Cecilia Ciganer-Albeniz se va căsători la sfârşitul lunii martie cu Richard Attias, consultant în comunicaţii.

Pe 2 februarie, Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu fostul top model italian Carla Bruni. În timp ce Sarkozy îşi sărbătorea căsătoria, Cécilia Albeniz-Ciganer a părăsit Franţa pentru a petrece sfârşitul de săptămână în compania lui Richard Attias.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici