Cei mai sexy bărbaţi din lume - GALERIE FOTO

Actorul britanic Robert Pattinson, starul din franciza "Twilight", a fost desemnat de revista Glamour drept "cel mai sexy bărbat din lume", informează femalefirst.co.uk

1680 afișări
Imaginea articolului Cei mai sexy bărbaţi din lume - GALERIE FOTO

Robert Pattinson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Pattinson, în vârstă de 23 de ani, a cunoscut o ascensiune explozivă pe scena internaţională în 2008, odată cu rolul vampirului Edward Cullen din filmul "Twilight", care a avut încasări de 382 de milioane de dolari pe plan mondial.

El va putea fi văzut pe marile ecrane în luna noiembrie, în cel de-al doilea film din această serie, "The New Moon", dar şi în cel de-al treilea, "Eclipse", ce va fi lansat în vara lui 2010.

Poziţia a doua în topul revistei Glamour i-a revenit actorului Johnny Depp, starul francizei "Piraţii din Caraibe", care a avut succes în această vară cu rolul gangsterului din "Inamicii publici", un rol despre care presa de specialitate vorbeşte deja ca despre un posibil candidat la Oscar.

Actorul american va relua şi rolul piratului Jack Sparrow, în cel de-al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe", ale cărui filmări vor debuta în primăvara lui 2010.

Actorul australian Hugh Jackman din franciza "X-Men" a ocupat locul al treilea.

Fotbalistul britanic David Beckham s-a clasat pe locul al patrulea, iar actorul american Brad Pitt a ocupat poziţia a cincea în clasament.

Topul zece al celor mai sexy zece bărbaţi din lume, alcătuit de revista Glamour, a fost completat de Zac Efron, George Clooney, Chace Crawford, Justin Timberlake şi Colin Firth.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici