"Cei trei muşchetari" 3D, cu o distribuţie impresionantă. Piesa "When We Were Young" a lui Take That, desemnată tema muzicală a filmului - VIDEO

Grupul Take That şi Constantin Film/Impact Pictures au anunţat într-un comunicat comun, miercuri, că noul single al trupei britanice, intitulat "When We Were Young", a fost desemnat tema muzicală a filmului "The Three Musketeers", un thriller de aventuri regizat în 3D.

1220 afișări
Imaginea articolului "Cei trei muşchetari" 3D, cu o distribuţie impresionantă. Piesa "When We Were Young" a lui Take That, desemnată tema muzicală a filmului - VIDEO

"Cei trei muşchetari" 3D, cu o distribuţie impresionantă. Piesa "When We Were Young" a lui Take That, desemnată tema muzicală a filmului

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen şi Robbie Williams s-au inspirat pentru a compune această baladă dintr-o proiecţie privată a filmului, la Los Angeles, la care a fost prezent şi regizorul peliculei, Paul W.S. Anderson, relatează femalefirst.co.uk.

"Filmul este atât de bogat din punct de vedere vizual, iar principala provocare pentru noi a fost să compunem o muzică pe măsură. Ne-am întors la chitară, pian şi structura muzicală convenţională pentru a reuşi acest lucru. Totodată, muschetarii ne aduc aminte de noi înşine", a declarat Gary Barlow.

Filmul "The Three Musketeers" beneficiază de o distribuţie internaţională impresionantă, printre actorii de marcă din acest film făcând parte Orlando Bloom, Christoph Waltz, Milla Jovovich, Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelsen, Gabriella Wilde, James Corden, Juno Temple şi Freddie Fox.

Inspirat din celebrul roman scris de Alexandre Dumas, filmul are la bază un scenariu scris de Alex Litvak şi Andrew Davies, este regizat de Paul W.S. Anderson şi produs de Constantin Film/ Impact Pictures.

Single-ul "When We Were Young" face parte de pe albumul "Progressed", lansat de trupa britanică pe 13 iunie, şi a fost difuzat la posturile de radio britanice pe 11 iulie. Această piesă, care-i are ca solişti principali pe Robbie Williams şi Gary Barlow, va fi disponibilă şi în format digital, începând din 22 august.

Filmul "The Three Musketeers" va avea premiera pe marile ecrane din România pe 14 octombrie.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Următorul album, "The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici