Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 21 de ani

Chanel, cel mai bătrân câine din lume, a celebrat a 21-a aniversare, miercuri, primind drept cadouri o diplomă din partea reprezentanţilor Guinness Book of Records, dar şi o noapte petrecută la un hotel de lux pentru căţei.

180 afișări
Imaginea articolului Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 21 de ani

Cel mai bătrân câine din lume a împlinit 21 de ani ( www.thesun.co.uk)

Chanel, o căţeluşă Teckel (şoricar), a purtat cu această ocazie un pulover portocaliu şi ochelari roşii, la fel ca stăpâna ei, Denice Shaughnessy, care a acceptat certificatul din partea reprezentanţilor Guinness Book of Records.

Pentru a verifica vârsta câinelui, aceştia au cercetat certificatul veterinar, diverse fotografii, precum şi declaraţiile a patru martori.

Chanel a devenit cel mai bătrân căţel din lume, după decesul lui Butch, care a murit în 2003, la vârsta de 28 de ani. Deşi a fost puţin cam agitată, Chanel a pozat în faţa fotografilor.

Denice Shaughnessy a declarat că Chanel oboseşte repede, poartă ochelari împotriva cataractei atunci când stă la soare şi că doarme foarte mult pe pernuţa ei specială, ea suferind din cauza unei tumori benigne la unul din picioarele din spate.

"Am crescut-o ca pe o persoană", a explicat Shaughnessy, în vârstă de 51 de ani. Ea a primit-o pe Chanel de la adăpostul pentru animale când căţeluşa avea doar şase săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici