Cel mai bine îmbrăcate personalităţi din lume - GALERIE FOTO

Cântăreaţa americană Lady Gaga şi actorul spaniol Javier Bardem apar în lista pe 2010 a celor mai bine îmbrăcate personalităţi din lume, alcătuită de revista Vanity Fair, se arată pe site-ul publicaţiei.

95 afișări
Imaginea articolului Cel mai bine îmbrăcate personalităţi din lume - GALERIE FOTO

Javier Bardem (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Vanity Fair, lista cu elitele stilului din acest an este una eclectică, ea reflectând, ca întotdeauna, gusturi personale şi nu tendinţe. Lista cuprinde 45 de personalităţi, printre care se numără prinţese, prime doamne, actriţe şi actori, regizori şi sportivi.

Astfel, prima doamnă a SUA, Michelle Obama, figurează pe listă alături de prima doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, de soţia premierului britanic, Samantha Cameron, dar şi de prinţesa Mary a Danemarcei.

Actriţele Carey Mulligan, Diane Kruger, Charlotte Gainsbourg şi Helena Bonham Carter apar, de asemenea, pe listă, alături de actorii Alec Baldwin şi Javier Bardem, dar şi de regizorul Martin Scorsese.

Lady Gaga şi David Beckham se află şi ei printre cele mai stilate personalităţi internaţionale, după aprecierile Vanity Fair.

Domeniul modei nu a fost ocolit, pe listă fiind inclus şi John Galliano, designer-şef al casei Dior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici