CEL MAI BINE PLĂTIT MODEL din lume. Câte MILIOANE de dolari câştigă în fiecare an - FOTO

Gisele Bundchen a fost desemnată cel mai bine plătit model din lume, potrivit revistei Forbes, brazilianca obţinând venituri de 45 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012.

732 afișări
Imaginea articolului CEL MAI BINE PLĂTIT MODEL din lume. Câte MILIOANE de dolari câştigă în fiecare an - FOTO

Forbes a desemat cel mai bine plătit model din lume. Câte miioane de dolari câştigă în fiecare an

Veniturile obţinute de Gisele Bundchen provin din contractele de modă şi din alte colaborări comerciale, informează contactmusic.com.

În vârstă de 31 de ani, modelul brazilian - care s-a căsătorit cu jucătorul de fotbal american Tom Brady în 2009 - le-a depăşit cu peste 35 de milioane de dolari pe principalele ei rivale la acest titlu, Kate Moss şi Natalia Vodianova.

Modelul britanic Kate Moss, în vârstă de 38 de ani, a obţinut în aceeaşi perioadă venituri de 9,2 milioane de dolari, în principal datorită campaniilor publicitare pentru Longchamp, Mango şi Rimmel.

Natalia Vodianova a obţinut venituri de 8,6 milioane de dolari din contractele cu Guerlain şi Calvin Klein.

Forbes afirmă că Gisele Bundchen este cel mai bine plătit model din lume din anul 2004. În iunie 2011, editorii acestei reviste estimau totalul veniturilor ei acumulate în ultimii 10 ani la peste 250 de milioane de dolari.

Gisele Bundchen, un fost model al casei Victoria's Secret, este şi ambasadoare a bunăvoinţei pentru programul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru mediu, dar şi imaginea oficială a multor branduri de modă celebre, precum Pantene, Esprit şi Versace.

Heidi Klum, care a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, a fost considerată "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model" de editorii revistei Forbes, care au decis să nu includă numele celebrului model german în topul din acest an al celor mai bine plătite modele din lume.

Şase din primele zece poziţii ale acestui top sunt ocupate de foste sau actuale modele ale casei Victoria's Secret.

Topul este completat în ordine de Adriana Lima (7,3 milioane de dolari), Doutzen Kroes (6,9 milioane de dolari), Alessandra Ambrosio (6,6 milioane de dolari), Miranda Kerr (4 milioane de dolari), Lara Stone (3,8 milioane de dolari), Carolyn Murphy (3,5 milioane de dolari) şi Candice Swanepoel (3,1 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici