Cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood - GALERIE FOTO

Sandra Bullock s-a situat în fruntea listei celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, după ce a câştigat 56 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, depăşindu-le pe Reese Witherspoon şi Cameron Diaz, potrivit unui top realizat de revista Forbes.

565 afișări
Imaginea articolului Cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood - GALERIE FOTO

Sandra Bullock (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock a încasat 56 de milioane de dolari în perioada iunie 2009 - iunie 2010, această sumă reprezentând onorariile actriţei pentru rolurile din filmele "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal" şi "Povestea unui campion/ The Blind Side".

Actriţele Reese Witherspoon şi Cameron Diaz au realizat fiecare venituri de 32 de milioane de dolari în aceeaşi perioadă.

Witherspoon nu a mai apărut pe marile ecrane din 2008, când a fost lansat filmul "De Crăciun nu stăm acasă!", cu Vince Vaughn. Ea se va întoarce în iarnă într-o comedie semnată de James Brooks, "How Do You Know?", unde joacă alături de Jack Nicholson, Paul Rudd şi Owen Wilson.

Graţie filmelor "Shrek", unde dă voce personajului Fiona, Diaz a avut un venit constant, însă ea şi-a lansat recent şi comedia de acţiune "Întâlnire explozivă", unde joacă alături de Tom Cruise. Diaz mai joacă şi alături de fostul său iubit, Justin Timberlake, în filmul "Bad Teacher".

Pe locul al patrulea în topul realizat de revista Forbes s-a clasat Jennifer Aniston, cu venituri de 27 de milioane de dolari.

Sarah Jessica Parker ocupă poziţia a cincea, cu venituri de 25 de milioane de dolari.

Locurile următoare au revenit, în ordine, actriţelor Julia Roberts şi Angelina Jolie - fiecare cu câte 20 de milioane de dolari -, Drew Barrymore (15 milioane de dolari), Meryl Streep (13 milioane de dolari) şi Kristen Stewart (12 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici