Cel mai deştept câine. Cunoaşte numele tuturor celor 231 de jucării ale sale

Max, un border collie din Marea Britanie, este considerat de către stăpânii săi "cel mai deştept câine" din ţară. El îşi poate aminti numele tuturor celor 231 de jucării ale sale.

1813 afișări
Imaginea articolului Cel mai deştept câine. Cunoaşte numele tuturor celor 231 de jucării ale sale

Cel mai deştept câine. Cunoaşte numele tuturor celor 231 de jucării ale sale

Max, în vârstă de şapte ani, a fost învăţat de stăpânul său, Martin Morris, să recunoască numele jucăriilor sale încă de când era un pui.

Martin şi soţia sa, Helen, se joacă un joc cu Max în fiecare seară. Ei strigă numele unei jucării dintr-o altă cameră, iar Max trebuie să o găsească printre cei şapte saci plini cu jucării, conform swns.com.

Max îşi aminteşte perfect numele tuturor jucăriilor sale, chiar şi ale celor pe care nu le-a mai văzut de mult timp.

Martin şi Helen l-au adoptat pe Max de la o fermă din Manchester şi sunt foarte mândri de el. Martin susţine că Max este probabil cel mai deştept câine din Marea Britanie, deoarece nu există alt câine care să fi reuşit să înveţe numele a peste 231 de jucării.

Împreună cu soţia sa, Helen, Martin a cheltuit 1.115 lire sterline pe jucăriile lui Max.

Cuplul nu intenţionează să înceteze prea curând să îl mai testeze pe Max şi încă îi cumpără câte o jucărie nouă în fiecare săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
jucării,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici