Cel mai înalt brad de Crăciun din Europa, împodobit la Bucureşti

Bucureştenii vor avea, în perioada 1 decembrie - 6 ianuarie, cel mai înalt brad de Crăciun din Europa, acesta fiind un cadou oferit de către reprezentanţii băncii oraşului.

6 afișări
Imaginea articolului Cel mai înalt brad de Crăciun din Europa, împodobit la Bucureşti

Cel mai înalt brad de Crăciun din Europa, construit la Bucureşti

Bradul Millennium, amplasat în Piaţa Unirii din Bucureşti, va avea o înălţime de 76 de metri, opt etaje, un diametru de 26 de metri, va cântări 290 de tone şi va fi împodobit cu peste 2 milioane de beculeţe. Este pentru prima oară când bucureştenii beneficiază de o astfel de atracţie, proiecte similare fiind dezvoltate cu succes în oraşe precum Lisabona şi Varşovia.

"Ne bucurăm că începând din acest an Bucureştiul beneficiază în preajma sărbătorilor de o atracţie precum bradul de Crăciun Millennium. Este darul nostru către oraşul Bucureşti, în primul an după integrarea României în Uniunea Europeană. Odată cu începerea activităţii pe piaţa din România, ne dorim să facem parte din viaţa fiecărui român, conduşi de sloganul Millennium Bank "Viaţa ne inspiră", a declarat José Toscano, Director General Millennium Bank.

"Suntem deosebit de onoraţi să fim partenerii unui proiect de o asemenea anvergură şi credem că acesta va aduce un plus de valoare oraşului Bucureşti. Primăria Capitalei susţine orice iniţiativa privata în interesul cetăţenilor şi suntem bucuroşi când descoperim că astfel de proiecte fac parte din strategia de dezvoltare a companiilor româneşti sau străine", a precizat Adriean Videanu, primarul general al Municipiului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici