"Cel mai influent bărbat" în 2008 este Barack Obama

Barack Obama a fost votat cel mai influent bărbat al anului 2008, surclasându-i pe Steve Jobs de la Apple sau pe înotătorul american Michael Phelps, candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, John McCain, situându-se pe locul zece în acelaşi clasament.

45 afișări
Imaginea articolului "Cel mai influent bărbat" în 2008 este Barack Obama

"Cel mai influent bărbat" în 2008 este Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Candidatul democrat la Casa Albă s-a clasat pe primul loc într-un sondaj realizat online de site-ul AskMen.com, care le-a cerut respondenţilor să nominalizeze ce personalităţi au avut cel mai mare impact asupra comportamentului, obiceiurilor lor de cumpărare şi a felului în care gândesc.

Steve Jobs, Chief Executive la Apple, şi înotătorul Michael Phelps, marea senzaţie a Olimpiadei de la Beijing, s-au situat pe locul doi, respectiv trei în clasament.

Topul a fost realizat în baza voturilor a 200.000 de internauţi, care au vizitat site-ul AskMen.com, media de vârstă a acestora fiind de 27-28 de ani.

Ocuparea de către Barack Obama a primei poziţii în top nu reprezintă neapărat susţinerea politică de care se bucură acesta, ci este un indicator "al interesului pe care cursa prezidenţială îl generează în Statele Unite", a declarat James Bassil, editor şef la AskMen.com, interpretând rezultatele sondajului.

În topul primilor zece bărbaţi influenţi ai anului se regăsesc: actorul Robert Downey Jr, comentatorul politic Stephen Colbert, actorul Christian Bale, Rob Kay - designer de jocuri video, alături de fotbalistul Cristiano Ronaldo sau candidatul republican John McCain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici