Cel mai nou videoclip al lui Bitză, difuzat în premieră la "MTV Fresh" - VIDEO

"MTV Fresh" difuzează în premieră, luni, de la ora 13.00, cel mai nou videoclip al lui Bitză, intitulat "Numele tău", informează postul de televiziune.

37 afișări
Imaginea articolului Cel mai nou videoclip al lui Bitză, difuzat în premieră la "MTV Fresh" - VIDEO

Cel mai nou videoclip al lui Bitză, difuzat în premieră la "MTV Fresh" (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Piesa este un remix al single-ului "Oriunde te vei afla", compusă de trupa Holograf în anul 1989, şi este inclusă pe noul album al artistului, "Goana după fericire". Pentru filmarea videoclipului au lucrat atât regizorul Alex Ceauşu, cât şi Bitză, care au învins frigul petrecând 20 de ore filmând înconjuraţi de tunuri de căldură.

"Pe mine, personal, piesa «Oriunde te vei afla» m-a marcat chiar de când am ascultat-o prima dată. Cu acest remake am vrut să readuc în atenţie muzica românească mai veche", a declarat Bitză.

De asemenea, Bitză va susţine un concert de lansare a albumului "Goana dupa fericire" duminică, în clubul Maxx din Capitală, unde va cânta alături de Artan (Timpuri Noi), Mario, Raku şi Maximilian.

"Cât despre invitaţii surpriză, aceştia nu au cum să lipsească. S-a pus problema şi realizării unui turneu, momentan acest lucru rămânând doar la stadiul de idee", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici