Cel mai nou videoclip Morandi, în exclusivitate la MTV

Videoclipul piesei "Colors", a trupei Morandi, va avea premiera la MTV, miercuri, acesta fiind primul single extras de pe albumul "Zebra", care va fi în curând lansat de casa de discuri Universal Music, informează postul de televiziune.

267 afișări
Imaginea articolului Cel mai nou videoclip Morandi, în exclusivitate la MTV

Cel mai nou videoclip Morandi, în exclusivitate la MTV

"Am filmat în Studiourile MediaPro, în Buftea, pentru că aici am reuşit să realizăm decorurile de care aveam nevoie. Videoclipul va avea foarte multe efecte speciale, o să fie o explozie de culoare în combinaţie cu imagini alb-negru", declară membrii trupei.

Videoclipul "Colors", ce va putea fi urmărit în exclusivitate la MTV până pe data de 6 octombrie, a fost regizat de Giuliano Bekor, cunoscut fotograf.

"Giuliano este un fotograf foarte bine cotat în State (SUA, n.r.). L-am cunoscut acum trei ani în Los Angeles, iar acum două luni am avut ocazia să ne reîntâlnim în România, prin intermediul unui prieten. Atunci am stat de vorbă despre album, despre conceptul la care ne-am gândit, iar lui i-a plăcut atât de mult ideea încât a vrut să şi facem un shooting foto special (el fiind fotograf) pentru artwork-ul albumului", a declarat Marius Moga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici