Cel mai prost cântec de la Eurovision 2012? Cum sună piesa "Uh Oh Oh", tribut pentru Facebook - VIDEO

O piesă dedicată reţelei de socializare Facebook, care va participa la concursul Eurovision, face senzaţie pe internet. Nu pentru că ar fi o melodie cu şanse la premiu, ci dimpotrivă.

4435 afișări
Imaginea articolului Cel mai prost cântec de la Eurovision 2012? Cum sună piesa "Uh Oh Oh", tribut pentru Facebook - VIDEO

Cel mai prost cântec de la Eurovision 2012? Cum sună piesa "Uh Oh Oh", tribut pentru Facebook

Piesa "Uh Oh Oh" este cântată de Valentina Monetta şi a intrat în concursul Eurovision 2012 reprezentând San Marino, scrie thesun.co.uk.

Melodia cu o durată de trei minute este un tribut pentru Facebook, însă este considerată total nereuşită, deoarece are versuri precum "Vrei să facem sex virtual din nou?", "Dacă vrei să vii la mine acasă dă-mi un click".

Piesa va reprezenta San Marino la Eurovision 2012, aceasta fiind cea mai mică ţară din competiţie, cu o populaţie de 30.000 de locuitori.

Videoclipul a dus la speculaţii conform cărora ţara vrea să piardă deoarece regulile concursului spun că ediţia următoare a Eurovision va fi găzduită de ţara câştigătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici