Cel mai prost hotel din lume! Proprietarii, mândri că nu oferă apă caldă. Cât costă o cameră şi ce spun clienţii - FOTO, VIDEO

Un hostel cu camere murdare, în care nu există apă caldă şi unde persoanele care se cazează sunt încurajate să se şteargă cu perdelele, poartă cu mândrie titulatura de "cel mai prost hotel din lume".

9169 afișări
Imaginea articolului Cel mai prost hotel din lume! Proprietarii, mândri că nu oferă apă caldă. Cât costă o cameră şi ce spun clienţii - FOTO, VIDEO

Cel mai prost hotel din lume! Proprietarii, mândri că nu oferă apă caldă. Cât costă o cameră şi ce spun clienţii

Hostelul se cheamă "Hans Brinker Budget Hotel" şi se află în Amsterdam. Proprietarii stabilimentului sunt mândri că deţin "cel mai prost hotel din lume" şi consideră că este mai bine să le spui clienţilor exact cum este hotelul pentru ca aceştia să nu aibă niciun fel de aşteptări, relatează dailymail.co.uk.

O cameră la "Hans Brinker" costă 22,5 euro pe noapte, iar anunţul de pe site-ul hostel-ului îi informează, cu umor, pe clienţi că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru decizia de a se caza aici: "Cei care doresc să stea la Hans Brinker Budget Hotel, Amsterdam, o fac pe propriul risc şi nu vor face hotelul responsabil pentru intoxicaţii, căderi nervoase, membre pierdute, anumite boli întâlnite în secolul al 18-lea, plăgi etc.".

Hostelul se promovează cu sloganuri precum "Nu poate fi mai rău de atât. Dar noi ne vom strădui cât se poate de mult să fie", "Îmbunătăţeşte-ţi sistemul imunitar - stai la Hans Brinker!" sau "Acum cu paturi în fiecare cameră".

Hostelul pare să aibă succes datorită brandului de "cel mai prost hotel din lume" şi onestităţii cu care îşi atrage clienţii în cele 127 de camere de care dispune Hans Brinker.

"Având în vedere că are reputaţia de cel mai prost hotel din lume, nu e atât de rău precum credeam. Baia a fost, cu adevărat, cumplită", a susţinut un australian care s-a cazat la Hans Brinker. "Am citit mai multe recenzii despre hostel înainte de a mă duce acolo şi am fost intrigat. Din păcate, cele mai multe dintre cronici erau în întregime adevărate. Camerele sunt precum celulele din închisoare, cu paturi mici şi clanţe de metal care nu se închid cum trebuie".

Există şi o carte despre hostel, intitulată "Cel mai prost hotel din lume" şi disponibilă pe Amazon.com.

Managerul hostelului, Tijmen Receveur, susţine că, odată ajunşi la Hans Brinker, clienţii sunt plăcut surprinşi: "Adoră umorul nostru şi sarcasmul şi şi-au redus aşteptările la mai mult decât nimic", declară acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici