Cel mai recent album Korn, disponibil în premieră în România, la Festivalul "Peninsula"

Cel mai recent album al trupei californiene Korn va fi disponibil, în premieră în România, la Festivalul "Peninsula" care se va desfăşura la Târgu Mureş în perioada 26-29 august şi unde formaţia va susţine un concert.

34 afișări
Imaginea articolului Cel mai recent album Korn, disponibil în premieră în România, la Festivalul "Peninsula"

Cel mai recent album Korn, disponibil în premieră în România, la Festivalul "Peninsula" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trupa californiană Korn, inventatoarea "nu-metal"-ului, este unul dintre capetele de afiş ale Festivalului "Peninsula" de la Târgu Mureş, care se va desfăşura în perioada 26-29 august.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de organizatorii festivalului, după o pauză de trei ani de la lansarea albumului "Untitled", trupa californiană Korn se întoarce cu cel de-al nouălea album de studio - "Korn III - Remember Who You Are", iar materialul va fi disponibil, în premieră în România, la festival.

Albumul cuprinde unsprezece piese şi a fost produs de Ross Robinson, cel care a produs şi primele două discuri ale trupei.

"Albumul nu prezintă schimbări majore de sound, discul fiind o continuare a materialului din 2007, însă trupa are, pe lângă temele şi riffurile familiare, şi acea sclipire de geniu cu care şi-a obişnuit fanii. Solistul Jonathan Davis declară că albumul este simplu, dar că ceea ce contează este vibe-ul", se arată în comunicat.

Trupa va cocerta în ultima seară a Festivalului "Peninsula".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici