Cele două teste antidrog la care a fost supus Charlie Sheen au fost negative

Cele două teste antidrog la care a fost supus Charlie Sheen, de când acesta a început o cură de dezintoxicare, în locuinţa sa din Los Angeles, au fost negative, informează contactmusic.com.

36 afișări
Imaginea articolului Cele două teste antidrog la care a fost supus Charlie Sheen au fost negative

Cele două teste antidrog la care a fost supus Charlie Sheen au fost negative (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul, care a fost spitalizat recent, fiind diagnosticat cu hernie de disc, după o petrecere maraton care a durat 36 de ore şi în timpul căreia el a consumat cantităţi mari de alcool şi cocaină, urmează o cură de dezintoxicare în locuinţa sa din Los Angeles.

Charlie Sheen este supravegheat în permanenţă de o echipă de specialişti, după ce a refuzat internarea într-o clinică de dezintoxicare.

Potrivit TMZ.com, actorul le-a declarat apropiaţilor că se simte bine şi că este "nerăbdător să se întoarcă cât mai repede la muncă".

Testele antidrog efectuate de Sheen au fost trimise şi studiourilor Warner Brothers, care vor decide soarta serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", în care actorul deţine rolul principal. Filmările pentru acest serial au fost suspendate din cauza problemelor din viaţa particulară a artistului.

Potrivit presei americane, Charlie Sheen este plătit cu 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", un show de televiziune care este urmărit de aproximativ 15 milioane de telespectatori în fiecare săptămână.

Acest serial reprezintă o sursă de încasări uriaşe pentru Warner Bros. Television şi pentru CBS, postul TV care se bucură de cea mai mare audienţă în Statele Unite ale Americii, şi a rămas extrem de popular, în ciuda numeroaselor incidente şi scandaluri din ultimii ani, al căror protagonist a fost Charlie Sheen.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici