Cele mai frumoase femei din lume, potrivit revistei Maxim - GALERIE FOTO

Cântăreaţa Katy Perry s-a situat în fruntea clasamentului Hot 100 al celor mai frumoase femei din lume alcătuit de revista pentru bărbaţi Maxim.

1224 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase femei din lume, potrivit revistei Maxim - GALERIE FOTO

Katy Perry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katy Perry, în vârstă de 25 de ani, a devenit celebră în 2008 graţie cântecului "I Kissed A Girl". Cântăreaţa americană, logodită cu actorul britanic Russell Brand, le-a întrecut în acest clasament pe modelul Brooklyn Decker, clasată pe locul al doilea, şi pe actriţa Zoe Saldana, starul din "Avatar", care a ocupat poziţia a treia.

Vezi aici GALERIE FOTO cu cele mai frumoase femei din lume, potrivit revistei Maxim.

Actriţa Blake Lively, cunoscută pentru rolul din "Gossip Girl", s-a clasat a patra, iar actriţa Megan Fox a ocupat poziţia a cincea, urmată de cântăreaţa R&B Rihanna.

Olivia Wilde, interpreta din serialul "Dr. House", clasată pe prima poziţie în topul din 2009, a coborât în acest an pe poziţia a 20-a.

Angelina Jolie, una dintre favorite, a coborât 10 locuri, până pe poziţia a 38-a, iar actriţa Lindsay Lohan nu a reuşit să intre în Top 100.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici