Cele mai mari GAFE VESTIMENTARE pe care le fac bărbaţii când merg în vacanţă

Şapca de baseball decolorată, cămaşa hawaiiană, încălţămintea sport uzată şi tricourile cu slogane sunt cele mai mari gafe vestimentare pe care le poate face un bărbat atunci când merge în vacanţă, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie.

3726 afișări
Imaginea articolului Cele mai mari GAFE VESTIMENTARE pe care le fac bărbaţii când merg în vacanţă

Cele mai mari GAFE VESTIMENTARE pe care le fac bărbaţii când merg în vacanţă

Potrivit rezultatelor acestui sondaj, la care au participat numai femei, reprezentantele sexului frumos cred că astfel de haine arată lipsa de gust şi de efort a partenerilor de viaţă, informează dailymail.co.uk.

Astfel, 62% dintre femei declară că urăsc basca de baseball decolorată purtată de unii bărbaţi pentru a se proteja de soare în vacanţă.

72% dintre respondente spun că se simt jenate din cauza tricourilor cu diverse slogane pe care bărbaţii le consideră amuzante.

Iar 66% dintre femei spun că nu le plac cămăşile hawaiiene, cu imprimeuri cu flori în nuanţe foarte vii, în timp ce 72% dintre respondente spun că nu suportă încălţămintea sport uzată din pânză.

Aceste gafe vestimentare au surclasat în acest top unele greşeli devenite "clasice", precum sandalele purtate cu şosete.

Sondajul a fost realizat la cererea producătorului de cafea Kenco Millicano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici