Cele mai nedorite cadouri pe care le primesc oamenii - sondaj

Cele mai nedorite cadouri pe care le primesc oamenii sunt planurile de dietă şi butonii de manşetă. Un sondaj făcut în SUA pe 2.000 de adulţi arată că 75% primesc până la 7 cadouri pe an pe care nu le vor folosi niciodată. Cadourile cele mai neinspirate sunt oferite de colegi şi prieteni.

760 afișări
Imaginea articolului Cele mai nedorite cadouri pe care le primesc oamenii - sondaj

Mediafax Foto

Romanele de dragoste proaste, batistele şi aftershave-ul au fost considerate ca fiind alte articole plictisitoare care se oferă de ziua de naştere, de Crăciun şi nu numai, scrie Insider.

57% dintre cei care au participat la sondaj nu sunt de acord ca hainele de orice fel să fie alese de altcineva.

Cercetarea, comandată de editorii Wonderbly, a arătat că, atunci când reacţionează la un cadou nedorit, 27% îl acceptă cu bunăvoinţă, în timp ce 17% se prefac încântaţi. O zecime nu manifestă nicio emoţie, iar 21% s-au certat cu o persoană dragă din cauza unui cadou neinspirat.

Pentru că nu vor să le irosească, 26% donează cadourile în scopuri caritabile, în timp ce 14% le ascund. 18% reîmpachetează cadourile şi le dăruiesc altcuiva.

Cu toate acestea, numai 4% dintre participanţi au spus că au abilităţi "teribile" de a oferi cadouri.

Când vine vorba de cadouri grozave, cărţile de fotografii, tichetele cadou şi obiecte făcute de copiii lor au fost votate ca fiind unele dintre cele mai inspirate.

Partenerii sunt cei mai buni în acest domeniu, urmaţi de copii şi mame.

De asemenea, studiul a arătat că 77% dintre respondenţi preferă ceva care pare să fi fost gândit cu multă atenţie, iar 70% dintre ei sunt de acord că darurile personalizate au mai multă importanţă pentru oameni.

Aproape patru din 10 (39%) spun că aceste tipuri de cadouri arată că s-a depus un nivel suplimentar de efort, iar 25% consideră că oferă o conexiune emoţională.

Pe lista celor mai nefericite cadouri se află, printre altele, romanele de dragoste proaste, planurile de dietă, butonii de manşetă, cravatele, batistele, filme văzute deja, produsele de curăţenie, cărţile cu bancuri, ştergătoarele de parbriz noi, calendarele, produsele anti-îmbătrânire, abonamente la sala de sport, şosetele inedite, etc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici