Cele mai periculoase aeroporturi din lume

Oricât de puţin ne-am dori să aflăm numele lor, iată că există o ”listă neagră” a aeroporturilor care prezintă riscuri maxime pentru sănătatea şi chiar viaţa pasagerilor. Aeroportul, prin simpla definiţie, ar trebui sa fie una dintre cele mai sigure construcţii făcute de om. Locaţia ideală include spaţii ample, teren neted, vizibilitate maximă şi, mai ales, curenţi aerieni favorabili. Cu toate acestea, de multe ori, lucrurile nu ies cum şi-ar fi dorit constructorii şi antreprenorii.

316 afișări
Imaginea articolului Cele mai periculoase aeroporturi din lume

Cele mai periculoase aeroporturi din lume (Imagine: www.descopera.ro)

Aeroportul Junacho E. Yrausquin - Saba, Antilele Olandeze

Să ajungi în acestă insulă paradisiacă este cu adevărat o aventură periculoasă. Pistele aeroportului respectiv nu depăşesc lungimea de 396 metri. Evident că avioanele de mari dimensiuni nu pot ateriza pe un asemenea aeroport. Însă pista foarte scurtă ridică probleme până şi pentru micile avioane de agrement de tip Cessna.

Citeşte mai multe despre cele mai periculoase aeroporturi din lume pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici