Cele mai stabile cupluri celebre - GALERIE FOTO

Cuplul Jolie-Pitt, Jennifer Lopez şi Marc Anthony, Johnny Depp şi Vanessa Paradis sau Beyonce şi Jay-Z se numără printre cuplurile din lumea mondenă internaţională care au rezistat, în ciuda diverselor informaţii care au apărut în presă şi care în final s-au dovedit a fi doar zvonuri.

1220 afișări
Imaginea articolului Cele mai stabile cupluri celebre - GALERIE FOTO

Angelina Jolie şi Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul Jolie-Pitt reprezintă un interes constant pentru presă. La începutul lunii februarie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au dat în judecată tabloidul News of the World, pe care îl acuză de calomnie, deoarece săptămânalul britanic a publicat informaţii false despre relaţia lor. Într-un articol publicat pe 24 ianuarie, News of the World îşi anunţa cititorii că despărţirea celor doi actori americani este iminentă şi că aceştia au căzut deja de acord asupra modului în care îşi vor împărţi averea şi dreptul de custodie asupra copiilor.

Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal.

După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.

Johnny Depp are o relaţie cu cântăreaţa franceză Vanessa Paradis din 1998 şi au spus întotdeauna că nu au nevoie să-şi legalizeze relaţia.

Depp, în vârstă de 44 de ani, şi Vanessa Paradis, în vârstă de 35 de ani, au doi copii, Lily-Rose şi Jack.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004. Cei doi au devenit părinţii gemenilor Max şi Emme pe 22 februarie 2008. Lopez a spus că naşterea copiilor a fost cel mai "magic" moment din viaţa sa, "cel mai mare lucru" care i s-a întâmplat.. Aceşti gemeni sunt primii copii ai cântăreţei. Tatăl bebeluşilor, Marc Anthony, mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

Căsătoria cu Anthony reprezintă cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

Tom Cruise şi Katie Holmes sunt căsătoriţi din noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă, Suri. Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa Nicole Kidman.

Suri Cruise este cel mai influent copil de la Hollywood, potrivit unui clasament al copiilor celebrităţilor.

La începutul anului, Beyonce şi Jay-Z au fost desemnaţi, de revista Forbes, cuplul cu cele mai mari câştiguri la Hollywood, pentru al doilea an consecutiv. Beyonce şi Jay-Z au câştigat împreună 122 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009, devenind astfel cuplul de vedete cu cele mai mari câştiguri din industria de divertisment.

Beyonce şi Jay-Z domină acest top, graţie încasărilor importante realizate din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi datorită veniturilor obţinute din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum Budweiser, American Express etc.

Cei doi s-au căsătorit în 2008, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în secret, la New York.

Actorul Will Smith, unul dintre cei mai bogaţi oameni din SUA, este căsătorit cu Jada Pinkett-Smith din 1997, cu care are doi copii, Willow şi Jaden Christophe. Actorul mai are un fiu, Trey Smit

Will a fost de două ori nominalizat la Oscar, pentru rolul pe care l-a avut în "Ali" (2001), în care îl portretizează pe pugilistul Muhammad Ali, şi apoi în 2006, pentru rolul din "În căutarea fericirii".

Top modelul Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul american Seal, a născut anul trecut pe 12 octombrie, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii , Henry şi Johan, în vârstă de trei, respectiv doi ani, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa în vârstă de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1.

Seal şi Heidi Klum s-au căsătorit în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici