CELEBRITĂŢILE ŞI PĂLĂRIILE. Ce vedetă are cea mai excentrică pălărie - FOTO

Odată cu celebritatea, vedetele îşi permit să seteze noi tendinţe în modă, unele dintre acestea putând fi considerate excentrice. În privinţa pălăriilor, Lady Gaga sau Ducesa de Cambridge se numără printre personalităţile care acordă o mare atenţie acestui obiect vestimentar.

633 afișări
Imaginea articolului CELEBRITĂŢILE ŞI PĂLĂRIILE. Ce vedetă are cea mai excentrică pălărie - FOTO

CELEBRITĂŢILE ŞI PĂLĂRIILE. Ce vedetă are cea mai excentrică pălărie - FOTO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Lady Gaga şi-a şocat de nenumărate ori fanii cu vestimentaţia de zi cu zi, dar mai ales cu cea din timpul spectacolelor. În privinţa pălăriilor, cântăreaţa americană nu are un tipar anume pe care îl preferă. Poartă pălării care imită animale, care se transformă în măşti sau care nu pot fi comparate cu un alt obiect.

Două dintre pălăriile artistei care au devenit celebre sunt pentru ocazii diferite. Una de seară, iar cealaltă pentru o plimbare în timpul zilei.

Catherine, Ducesa de Cambridge, adoptă în public o ţinută mult mai conservatoare iar pălăriile reprezintă obiectul vestimentar cu care iese cu adevărat din tipar.

 

Cântăreaţa Katy Perry a fost de multe ori în centrul atenţiei fotografiilor la evenimente la care participau multe celebrităţi tocmai datorită pălăriilor pe care le alegea.

O altă personalitate din familia regală, Prinţesa Beatrice, este şi ea cunoscută pentru excentricitatea pălăriilor pe care alege să le poarte. De altfel, pălăria purtată la nunta Prinţului William chiar a ajuns să fie scoasă la licitaţie.

Paris Hilton sau Dita Von Teese sunt alte două celebrităţi care au făcut o regulă din a impresiona prin pălăriile purtate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici