Celebrul cântăreţ de muzică rock Lenny Kravitz, la prima colaborare cu fiica sa, Zoë, într-o campanie publicitară | VIDEO

Celebrul cântăreţ de muzică rock Lenny Kravitz, care va concerta în România în luna mai, şi fiica sa, actriţa Zoë Kravitz, apar într-o campanie publicitară pentru brandul de turism şi lifestyle Tumi, acesta fiind primul proiect la care cei doi au colaborat, potrivit contactmusic.com.

277 afișări
Imaginea articolului Celebrul cântăreţ de muzică rock Lenny Kravitz, la prima colaborare cu fiica sa, Zoë, într-o campanie publicitară | VIDEO

Lenny Kravitz, la prima colaborare cu fiica sa, Zoë Kravitz, într-o campanie publicitară

Imaginile pentru această campanie publicitară au fost realizate în Bahamas şi regizate de Eliot Rausch.

"Pentru mine, această campanie este despre legătura cu propria persoană, despre rădăcini şi conexiunea cu ceilalţi. Mi-a plăcut să lucrez pentru Tumi şi ideea de a spune o poveste despre călătorii, familie şi legătura cu rădăcinile", a declarat actriţa într-un comunicat.

"A fost grozav să călătoresc pentru prima dată în partea cealaltă a insulei, să văd de unde provine familia mea şi să aduc un omagiu strămoşilor - experienţa cu tatăl meu a fost uriaşă", a mai spus Zoë Kravitz.

Lenny Kravitz ar fi trebuit să apară alături de fiica sa în serialul TV de succes "Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies", dar producătorii nu l-au acceptat în cele din urmă în distribuţie. Relaţia lui Kravitz cu producătorii serialului a rămas destul de bună, din moment ce fiica sa, Zoë Kravitz, a fost ulterior distribuită în rolul Bonnie Carlson.

Zoë, în vârstă de 30 de ani, este fiica lui Lenny Kravitz cu fosta soţie a acestuia, actriţa Lisa Bonnet. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada 1987 - 1993.

Lenny Kravitz, în vârstă de 54 de ani, ale cărui albume s-au vândut în peste 38 de milioane de copii pe plan mondial, este unul dintre cei mai influenţi muzicieni rock ai tuturor timpurilor. Din 1999 până în 2002, acesta a câştigat patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei "Best Male Rock Vocal Performance". Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I Belong to You", "Fly Away" şi "American Woman" i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi alte premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard. Muzicianul american s-a remarcat şi în cinematografie, în lungmetraje apreciate de critici şi de public, precum "Precious", filmele din trilogia "Jocurile foamei/ The Hunger Games" şi "The Butler".

Muzicianul va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe 6 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici