Celine Dion a folosit un embrion congelat pentru a rămâne însărcinată

Cântăreaţa Celine Dion a folosit un embrion congelat în urmă cu opt ani pentru a rămâne însărcinată cu cel de-al doilea copil, informează femalefirst.co.uk.

329 afișări
Imaginea articolului Celine Dion a folosit un embrion congelat pentru a rămâne însărcinată

Celine Dion a folosit un embrion congelat pentru a rămâne însărcinată

Rene Angelil, Rene Charles şi Celine Dion

Cântăreaţa canadiană, care urmează să aibă un al doilea copil împreună cu soţul ei, producătorul muzical Rene Angelil, a conceput acest copil cu ajutorul tehnicii de fertilizare in vitro, folosind un ovul fecundat, pe care l-a congelat în perioada în care încercase să conceapă primul copil al lor, Rene-Charles, născut în 2001.

Celine Dion a luat hotărârea de a avea un al doilea copil în 2007, după ce a terminat seria de concerte susţinute în Las Vegas şi s-a consultat cu medicul ei, Zev Rosenwaks.

Deşi artista, în vârstă de 41 de ani, se află încă într-un stagiu timpuriu al sarcinii, medicul ei personal susţine că deja se simte excelent.

"Ea se simte bine. Până acum, totul a mers bine. Abia aştept să pot auzi bătăile inimii bebeluşului. Rene şi Celine se aşteaptă ca această sarcină să evolueze bine şi bebeluşul să fie sănătos. Fără niciun dubiu, Celine este entuziasmată", a adăugat aceeaşi sursă.

Celine Dion a mărturisit recent că îşi dorea un al doilea copil, după încheierea turneului ei mondial, "Taking Chances", la începutul acestui an. "Vom mai face o încercare după încheierea turneului meu. Sper să rămân gravidă din nou. Nu îmi fac prea multe speranţe. Cu toate acestea, am fost deja binecuvântaţi. Am încercat şase ani pentru a-l avea pe Rene-Charles. Avem deja copilul nostru minune", a declarat ea în emisiunea găzduită de Oprah Winfrey.

Rene Angelil, fostul manager al cântăreţei canadiene, mai are trei copii din două căsătorii anterioare.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, în sânul unei familii melomane cu 14 copii. Adolescenta cu o voce deosebită l-a întâlnit pe René Angelil la vârsta de 12 ani, când i-a cântat "Ce n'était qu'un rêve". Celine Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Celine Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici