Celine Dion - autoarea celui mai mare "afront muzical"

Interpretarea pe care cântăreţa canadiană Celine Dion a realizat-o după piesa "You Shook Me All Night Long", un clasic al AC/DC, a fost desemnată cel mai prost cover, în ultimul număr al revistei britanice Total Guitar.

38 afișări
Imaginea articolului Celine Dion - autoarea celui mai mare "afront muzical"

Celine Dion - autoarea celui mai mare "afront muzical"

Cântăreţa a interpretat piesa într-un concert susţinut în 2002, la Las Vegas, realizând astfel o "performanţă" care, potrivit publicaţiei, "profanează" moştenirea lăsată de AC/DC.

Imaginile din spectacol, disponibile pe YouTube, au suscitat nenumărate comentarii, plasând-o pe Dion în vârful clasamentului dedicat de Total Guitar celor mai proaste cover-uri.

Céline Dion este urmată de Girls Aloud/ Sugababes pentru interpretarea pisei "Walk This Way" (Run DMC and Aerosmith).

În schimb, potrivit revistei, cel mai bun cover a fost votat "All Along The Watchtower", realizat de Jimi Hendrix după piesa lui Bob Dylan.

"You Shook Me All Night Long" este unul dintre cele mai celebre cântece ale trupei AC/DC, acesta apărând pe albumul "Back in Black", în 1980.

De-a lungul timpului, cover-uri după piesă au mai fost interpretate în concerte şi de Kid Rock, Shania Twain, Tori Amos, Melissa Etheridge, Kelly Clarkson, Kenny Chesney etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici